REUEN

Eastwood Clint de Sainte Petronille                          8 augustus 2009

Clint is geboren in Zuid - Frankrijk, bij de kennel Sainte Petronille. 
Vader: Ugho - Hoey de Sainte Petronille. 
Moeder: Toscane de Sainte Petronille. 
Hij stamt af van ouders die zich bewezen hebben in werk, africhting en schapendrijven. Zijn bloedlijnen komen niet voor in Nederland. Dat is voor mij de reden geweest om hem naar mijn kennel te halen. 

Clint boezemt ontzag in door zijn robuuste en donkere verschijning, hij is een zeer vriendelijke, zachtaardige gentleman. Hij kan in sommige situaties verlegen reageren. Hij heeft nog nooit agressie vertoont. Ook binnen de roedel is hij de vredestichter als er eens onenigheid is tussen de dames
Hij is enorm vriendelijk naar onze kinderen, zij kunnen alles met hem doen. 

 Met Clint is veel gewerkt, gehoorzaamheidstraining en speuren. Ook gaat hij regelmatig mee naast de fiets.
Clint heeft een aantal malen meegedaan aan een tentoonstelling. Hij haalde dan meestal een uitmuntend. Dit doen we niet meer, Clint voelt zich tijdens de tentoonstelling niet op zijn gemak, we doen hem er geen plezier mee.

Clint is vader van twee nesten. Het eerste nest met Abby en later met Andra. De pups lijken veel op Clint, zowel in uiterlijk als in karakter. Ze zijn energiek, werklustig en heel vriendelijk. 

Eind januari 2017 is Clint ziek geworden. Na twee en halve week intensieve verzorging en vertroetelen moesten wij tot ons grote verdriet de beslissing nemen om hem in te laten slapen. Op 02 februari is Clint  overleden aan acuut nierfalen. 
Onze grote lieve vriend is niet meer. We missen hem enorm.

Share by: