WELKOM

WELKOM...............

........................op de website van de kennel Living next Door
  
Begin 1990 werd ik eigenaar van mijn eerst hond, een Rottweiler reu genaamd,  Arco. Een jaar later kocht ik een Tervurense Herder, AXL. Zij zijn beide bij mij oud geworden.
Na hun overlijden ging ik op zoek naar een hond die veel weg heeft van beide honden. Ik zocht naar een hond die werklustig is, actief, baasgericht, evenwichtig. Toen de Beauceron mijn pad kruiste was de keuze gemaakt en met mijn eerst pup kwam ook de liefde voor dit ras in mijn leven.

Inmiddels woon ik op de boerderij in Zevenhuizen. Ik wilde er graag een ras bij, Het moest een gezinshond zijn, vriendelijk in gedrag, sociaal naar mens en dier. Toch moest het ook een ras zijn die goed bij mijn Beauceron past, dus ook actief en werklustig.
Toen ik op de hondenschool de Lagotto Romagnolo leerde kennen, stond zij mij erg aan. Na een goede selectie heb ik in 2008 een pup aangeschaft.
 
Ik vind het erg leuk om een nestje te fokken, natuurlijk blijft er dan uit een mooi nest een pup bij ons wonen. Zo is de roedel uitgegroeid. Er wonen meerdere Beaucerons bij ons, inmiddels twee Lagotto's.
Ik stel ze allen aan u voor, veel plezier met het lezen en kijken van de foto's.
 
Dinette Bos-Schrijver

Share by: