TEVEN

TEVEN
Vaya Wimmy la Duchesse de la Fosse                 12 december 2004

Vaya is onze eerste beauceron en tevens stammoeder van de kennel. Zij is een hele bijzondere dame, ze is altijd bij ons in de buurt. Ze heeft een vriendelijk karakter, is duidelijk in haar gedrag naar honden toe. Ze dwingt ondanks haar hoge leeftijd nog steeds respect af. 
Vaya heeft 3 nestjes gehad, in het totaal 17 pups. Zij is een goede duidelijke moeder. Ook bij de pups van de andere teven die een nestje krijgen, treed zij op als zorgzame pleegmoeder.
Met Vaya is veel getraind, gehoorzaamheid, breitensport en schapendrijven. Zij is tot op hoge leeftijd actief, nog steeds wil ze graag mee, maar nu kan het niet meer.
Vaya heeft aan een aantal tentoonstellingen mee gedaan en behaalde dan een uitmuntend.

Gracia Callandra Living next Door                                          8 mei 2011

 Andra is geboren uit het eerste nest van Abby, een dochter van Vaya. De derde generatie beauceron-dames in ons huis. Zij is energiek en zeer actief. Zij is erg gericht op haar baas. Andra heeft een bijzonder eerlijk karakter. Is recht door zee en enorm stabiel. Zij heeft tijd nodig gehad om volwassen te worden. Nu laat ze zien dat ze het waard is om haar oma op te volgen als roedelleidster. 
Met Andra is veel getraind, gehoorzaamheid en speuren. Naast de fiets mee een uurtje rennen, is haar grote passie.
Andra heeft aan veel tentoonstellingen meegedaan, haalde daar uitmuntend en werd beste van het ras. 
Andra is drachtig van haar tweede nestje.
Belle Rosa Living next Door                                            18 oktober 2012

Belle is geboren in het tweede nestje van onze eerste Lagotto, Roosje. Belle is opgegroeid tussen de beauceronpups en staat haar mannetje. Zij is een robuuste, rustige Lagotto, die haar eigen gang gaat en zich niets van de anderen aantrekt. Belle houdt van lange wandelingen met veel water om in te zwemmen. 
Zij is vriendelijk in karakter, kan het goed vinden met mensen en soortgenoten. Zij is bijzonder stabiel, nergens bang voor en zeker niet snel onder de indruk. Belle is een goede hond om mee te trainen, gehoorzaamheid en behendigheid vindt ze erg leuk.
Belle heeft in februari 2016 haar eerste nestje gehad, 4 vriendelijke, leuke, vrije en stoute lagotto pups. Als moeder heeft ze me verbaasd. Zorgzaam en op de goede momenten duidelijke grenzen stellen. 
Belle heeft aan een aantal tentoonstellingen mee gedaan en behaalde dan een zeer goed.
Halle Ebby Living next Door                                      12 december 2012

Halle heeft dezelfde moeder als Andra, haar vader is onze reu Clint. Zij is een energieke dame. Vriendelijk en open, ze kan met iedereen overweg. Mensen en soortgenoten benaderd ze met open vizier. Halle is graag bezig, staat klaar om altijd mee te gaan.
Ze houdt van gehoorzaamheidstraining en van speuren. Ook gaat zij graag mee naast de fiets. 
Halle is de steun en toeverlaat van Andra, soms ook wel de partner in crime. Lagotto teef Belle is haar beste maatje.
Halle heeft aan veel tentoonstellingen meegedaan, haalde altijd een uitmuntend en werd regelmatig beste van het ras. Halle is Nederlands jeugdkampioen.
Halle heeft tijd nodig gehad om volwassen te worden, pas nu ze, vooral ook in gedrag is uitgegroeid, zullen we een nestje met haar fokken. 

Inouck Eder du Perouet                                              14 september 2013

Inouck is geboren in het Zuiden van Frankrijk, bij de kennel du Perouet. Zij is vriendelijk en bijzonder zachtaardig. Zij zoekt binnen de roedel graag het contact met de jonge lagotto's waar ze dan eindeloos mee kan spelen. Helemaal idolaat is ze van mijn man. En geheel wederzijds.
Inouck gaat graag mee, met een wandeling, fietsen. Met haar is gehoorzaamheid getraind en nu zijn we volop bezig met het speuren. Ook dan laat ze haar kalme, zachtaardige karakter zien.
Met Inouck is aan een aantal tentoonstellingen mee gedaan. Zij behaalde dan steeds uitmuntend en werd zelfs beste baby van de ruim 60 ingeschreven pups. 
Met Inouck zal in de toekomst een nestje worden gefokt, de vader wordt dan Omar (Geronimo Dillon Living next Door), een reu uit het laatste nest van Vaya.
Cira Lucia Rosa Living next Door                                           18 mei 2014

Cira is geboren in het laatste nestje van Roosje. Zij is een heel vriendelijk en open Lagotto teefje. Nog heel jong in gedrag. Spelen en rennen samen met Inouck kan ze de hele dag.  Ook als zus Cato komt logeren kan haar dag niet meer stuk. 
Onze dochter Mirjam heeft met haar gehoorzaamheid getraind. Dit ging goed, af en toe stoute dingen doen, maar meestal goed willen luisteren. Cira moet nog uitgroeien tot een volwassen lagotto en heeft nog wat tijd nodig. Ondertussen zullen we af en toe met haar aan een tentoonstelling deelnemen en verder mag ze genieten van het hond zijn.
Cara Belle Living next Door                                            14 februari 2016

Cara is geboren uit het eerste nestje van Belle.  Op Valentijnsdag.  Een leuk nestje met drie broers. Vrije, vriendelijke en af en toe stoute pups. 
Cara woont bij de familie Huurman.
In de toekomst zal ik met haar regelmatig tentoonstellingen gaan bezoeken. 
Share by: